20/12

Äntligen har vi stött på gosiga kossor!!! Egentligen var det bebis tjurar men det är inte så noga, dom ville gosa hur som helst. Vi träffade dom på morgonen efter frukosten, vi bodde tydligen grannar.  

Ju längre neråt vi kommer desto högre berg blir det och nästan var enda ett har snö på toppen, super häftigt! Vi har några aktiviteter vi vill göra i de här trakterna men just idag är det såklart molnigt så vi får se om vi kanske blir kvar någon dag till eller om det klarnar upp. 

Lunchen avnjöts vid Okarito Lagoon, sjön ska egentligen vara jätte blå och med utsikt över bergstopparna men det är som sagt moln så upplevelsen blev tyvärr inte vad den kunde ha varit. Men fint ändå. 

Regnet hann ifatt oss när vi kom fram till Lake Mapounka. Det var nästan så att vi började gråta för hur vackert det hade varit om det inte hade varit för det här helvettes jävla skit regnet som ska förstöra allt!!!! (Ni får ursäkta, men satan så frustrerande det är..!)

I vår flykt från regn stannade vi till på Monro Beach och kastade lite macka. Det va en jättefin stenstrand med bara platta stenar. Typ som alla andra sten stränder här med andra ord ☺️. Bara en kort sträcka efter stranden tog vi in på Haast River Motels and Holiday Park. Kvällen bestod av god mat, en riktigt lång dusch, frågesport, yatzy och ett konstant försök att ha ihjäl sandflugorna som så gärna ville äta upp oss. 

 

(null)
💕

(null)
På väg 

(null)
Okarito Lagoon som egentligen ska vara väldigt blå

(null)
Lake Mapounka

(null)
Monro Beach





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0