HUR MYCKET KAN DET REGNA EGENTLIGEN?!?!

...det tar ju aldrig slut!


Vad som började helt acceptabelt med lite småregn och en gullig regnbåge eskalerade till ett jäkla helvetesregn, igen..! Ännu en natt med 3h sömn och ett evigt väntande på att det ska sluta regna och bli nästa dag. 

Förhållandena i bilen är nu smått ansträngda. Doris har absolut varit ett toppenhem under de här 7 veckorna men nu är vi sjukt jäkla less på allt regn, som i sin tur gör allt fuktigt, och det blir varmt, och inte fan kan man öppna ett fönster för då blir man uppäten av de där jävla piss flugorna. 

Det är rätt fascinerande att vi inte en endaste gång har tagit ut denna frustrationen på varann eller ens bråkat det minsta. Vi har istället stått i enad front mot både regn och flugor! Dom skulle bara veta vad vi säger om dom när vi sitter och trycker i bilen...


Jag vet att det kanske har varit lite väl mycket klagande på regn och sandflugor på senaste, så om ni undrar i fall vi kan tänka oss bo i en sån här liten bil igen i det här landet så är svaret utan tvekan JA! Det har mestadels varit helt underbart! Men nu skulle vi behöva en paus. 


Dagen har spenderats med att bocka av saker som måste fixas. Typ boka kamping + hotell för resterande dagar (bara 2 nätter kvar i bilen sen får vi en riktig säng! 🙏), kollat vart vi ska lämna tillbaka Doris och sen strosat i lite butiker. Perfekta grejer att checka av när det ändå är skitväder. 


Imorgon väntas solsken och den här stadens första äventyr! 



(null)

Dagens utsikt...



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0