23/13

Startade dagen på bästa sätt med en så sjukt rolig aktivitet som var högt över vår förväntan - Jetboat! Jäklar vad kul det var och floden vi åkte på var så vacker! Det var verkligen med skräckblandad förtjusning som vi både skrek och skrattade samtidigt och allt man ser är så vackert att man nästan går sönder.  

Killen som körde båten va helt galen. Vi noterade att innan varje idiotiskt beslut rapporterade han in vart vi befann oss någonstans, sen var det full gas mot någon sten eller träd eller något annat livsfarligt för att sen styra undan i sista sekund. 

Vi satt såklart längst fram, vilket jag fick kriga oss till lite, han vill egentligen inte ha några där framme pga att trycket är som högst där i alla snurrar och sånt, så vi var tvungna att försäkra honom om att vi klarar av det och kan hålla i oss. Han va faktiskt väldigt imponerad sa han när vi va klara. De flesta vill byta plats efter första snurren och även stora tuffa killar flyger iväg på de sätena, men inte vi. Lite kul. 

Hur som helst, eftersom vi satt längst fram fick vi se alla stenar han siktade på som de andra inte fick se och jag kan säga att ibland va det bara någon centimeter ifrån! Sjukt läskigt, men samtidigt så kul! 

Den här killen va galen på den nivån att när en liten tjej på typ 12år eller nått börja gråta efter första snurren brydde han sig inte nämnvärt, han blev snarare inspirerad att fortsätta på samma spår då jag och Lina tyckte det va så jäkla kul! Flickans föräldrar fick någon minut att lugna henne sen var det fullt ös igen! 😂


Efter detta på började vi färden uppåt och hamnade på en helt magisk väg. Bergen är höga och gröna, himlen är löjligt blå och sen alla lila och rosa blommor på de! Magiskt! 

Lunchen avnjöts med utsikt över Lake Pukaki och Mt Cook. 

Vi kom fram till kvällens kamping rätt tidigt så vi slängde på oss bikinin och solade en stund innan vi tog en promenad ner till sjön. 

Ännu en gång har vi hamnat på en helt fantastisk kamping, bra jobbat Lina! 👏


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lunch vid Lake Pukaki

(null)

(null)

(null)
Glentanner Holiday Park Mt Cook

(null)
Efter solning promenad 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0