17/12

Alla måndagar borde startas med en långfrukost och strålande sol. Den här måndagen gjorde det, och det var underbart. 

Dagens första aktivitet blev ett studiebesök i ostfabriken pappan i familj nr2 jobbar, så intressant och kul att se! Som att det inte var häftigt nog att få en privat rundtur och lära sig hur man gör ost, fick vi hur mycket ost som helst att ta med på vår resa. Helt underbart! 

Efter ostbesöket åkte vi tillbaka till familj nr1. Där badade vi lite pool och lekte med barnen tills det var dags att lämna Nelson trakten och bege oss söder ut mot valar och Kaikoura. 

Vi kom iväg senare än vad vi tänkt och va rätt hungriga så vi stannade på vägen och tog lite fish and chips och hamburgare i Havealock för att sen hitta någonstans att sova. 

På den här ön är det inte alls lika lätt med gratiskampingar och speciellt inte på den sträckan vi skulle köra nu, så vi fick checka in på en betalkamping. Det stället vi hamnade på  (The happy local) är ingen vanlig kamping utan en privatperson som låter folk stå på hans mark och låna hans toalett och kök. Det var en jättetrevlig man och typ 5 andra campers här så det kändes toppen, och platsen stället låg på va inte så fy skam heller. Efter vi betalat och bäddat i ordning för kvällen tog vi en låååång promenad bland vingårdarna och tittade på solnedgången. 

 

(null)

Francis 

(null)

(null)

(null)

(null)
Finaste ostfamiljen

(null)
💕

(null)
The happy local

(null)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0